Meer is mogelijk

Iedereen is het er over eens: de jeugd heeft de toekomst. Dus het is aan ons, de jongeren, om ervoor te zorgen dat de plannen van onze stad passen bij onze toekomst (of je hier maar even bent of voor altijd). 

Als onafhankelijk adviesorgaan geeft JONGR gevraagd en ongevraagd advies (duh!) op die plannen. Zodat de 'plannenmakers' weten wat jongeren vinden van thema's zoals: vrije tijd, uitgaan, inclusiviteit, jeugdzorg, duurzaamheid, onderwijs, openheid, werkgelegenheid en nog veel meer topics die grote invloed hebben op de manier waarop jij jezelf, als jongere, kan ontwikkelen in Maastricht.

Klinkt het moeilijk? 

Meedoen is makkelijk!

 

We zijn allemaal druk #bijbaan #school #scharrels #chillsessie en gelukkig hoeft het dan ook niet veel tijd te kosten om een positieve verandering in gang te zetten. JONGR. is altijd op zoek naar mede-jongeren die met ons de uitdaging willen aangaan, door je mening te delen. Dat kan via social media, door enquêtes in te vullen of als lid van ons team. Alle beetjes helpen, jij bepaalt jouw eigen inzet, want samen is meer mogelijk!

 

VOLG ONS, DEEL JE MENING oF SOLLICITEER

De jongerenraad

JONGR. is de jongerenraad van Maastricht. In 2003 opgericht als onafhankelijk adviesorgaan van het College van Burgemeester en Wethouders. Ons doel is om het College te adviseren en ervoor te zorgen dat

de stem van jongeren wordt meegenomen in de uitvoer van het beleid in de stad. Voor een jong(e)r Maastricht, waarin jongeren gezond en veilig kunnen opgroeien!

check ons

Sphinxcour 9a

6211 XZ Maastricht

hoi@jongr.nl

@jongr.maastricht
OF MELD JE AAN

het levende bewijs dat de jeugd deugd

© 2020 by JONGR