ALS JIJ HET WIL,

MAAK JE HET VERSCHIL

#BLIJFBINNENJONG

 

Het is bizar hoe besmettelijk het coronavirus is! Het motto is: voorzichtig zijn én blijven. Hoe vervelend het ook is: iedereen moet zich aan de maatregelen houden, toch?

Het is makkelijk om te denken 'als jongere zal ik niet zo snel ziek worden en als ik ziek word valt het mee'. Maar natuurlijk weet je niet hoe jouw lichaam zal reageren. Ziek zijn gun je niemand! Ook als je je met dezelfde vrienden chillt, weet je niet precies wie waar is geweest en wel of niet niet besmet is. En hoewel het voor jou hopelijk meevalt, wil je niet dat jij of je mattie het doorgeven aan je naasten of je dierbaren.

"Niemand is onsterfelijk,

daarom helpen we elkaar."

#fortheteam

 

Excuse the realitycheck. Dit leven heeft geen respawns of refresh button. Daarom is het belangrijk om goed op jezelf te letten én op elkaar. Hoe verrot deze situatie ook is, we doen dit samen! En als jij het wil, maak je het verschil.

Hoewel letterlijk niemand onsterfelijk is. Kan jij jezelf wel figuurlijk onsterfelijk maken. Door elkaar te helpen.

Er zijn 101 dingen die je kan doen; om up to date te blijven, om je niet te vervelen en om andere te helpen.

 

Via Insta en facebook houden wij jou op de hoogte. Kijk ook eens op

1. TUNE IN LIVE #livestream 

 

Iedere maandag en vrijdag  host JONGR. een livestream op insta @jongr.maastricht.

Stel jouw vraag

Op maandag worden vragen van jongeren beantwoord. Heb jij een vraag? Stuur 'm in!

 

Praat mee met gastsprekers

Op vrijdag praten we met een gastsopreker; politie, zorgprofessional, jongerenwerker, noem maar op! Een kijkje achter de schermen en in de hoofden van mensen in de frontlinie.

2. HELP ELKAAR #challengeaccpeted

 

Een positieve bijdrage leveren is niet moeilijk. Waarom? Meedoen is makkelijk!

 

Omdat fysiek contact niet mogelijk. Google 'helpen tijdens corona' of 'wat te doen tijdens corona' en je vind massa's input en initiatieven. Van vrijwilligerswerk, bijbaantje tot eenmalige acties. Kijk eens op https://www.nlvoorelkaar.nl/corona-initiatieven en laat je inspireren!

Natuurlijk kan je ook iets doen voor jezelf en je vrienden. Check apps zoals TikTok en Houseparty en waag jezelf aan allerlei challenges. Deel ze makkelijk op instagram en krijg je vrienden en omgeving in beweging. Heb je een gave actie? Wij doen graag mee!

3. MAATREGELEN 

Tijdens deze campagne geeft JONGR. aandacht aan maatregelen voor jongeren. Het is belangrijk dat iedereen up to date is en zich aan de maatregelen houdt. Dat is niet makkelijk, daarom helpen we mee.

Check nationale jeugdinsiutuut, JONGR insta of maak het jezelf makkelijk! #klassiekertje

check ons

Sphinxcour 9a

6211 XZ Maastricht

hoi@jongr.nl

@jongr.maastricht
OF MELD JE AAN

het levende bewijs dat de jeugd deugd

© 2020 by JONGR